categoriƫn
De mogelijkheden voor het ontwerpen en maken van juwelen zijn zo eindeloos dat ik me nooit hoef te vervelen of te herhalen. Elk voorwerp dat uit mijn atelier vandaan komt is door mij ontworpen en door mij gemaakt. Ik combineer de creativiteit van het maken van kunst met het ambacht van een vakman en beide onderdelen zijn voor mij evenveel waard. Mijn sieraden zijn nooit trendvolgend of kopieën van anderen, maar zijn grensverleggend, zowel qua ontwerp als materiaalgebruik. Ik maak kwaliteitsstukken die niet de waan van de dag volgen, maar een erfenis zijn voor komende generaties.

Het is mijn passie om uitzonderlijke sieraden te maken, voor mijn collectie, maar ook in commissie. Bij elk nieuw juweel probeer ik om de grenzen verder te verleggen en mijn klanten te verassen met iets dat meer is dan ze verwachten, zelfs al kwamen ze met een ongebruikelijk verzoek.

In mijn webshop kunt u voorbeelden vinden van mijn eerdere werk, ik maak echter elk stuk op maat van de wensen van de klant. Vindt u een sieraad die naar uw wens is, dan kan ik hem precies zo maken en kunt u een bestelling plaatsen, als u liever een aanpassing aan het ontwerp heeft of een geheel ander idee, dan werk ik dat in overleg met u uit voordat ik prijsopgave kan doen en u uw order plaatst.

Bekijk ook mijn andere website http://www.prasantakumar.com/index.php?lang=english